top of page

Eve Borstprotheses

Op maat gemaakte 3D borstprothesen 

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij één van de 15 winkels in Nederland zijn die onze klanten van EVE maatwerk prothesen kunnen voorzien.

Een borstprothese die een zeer nauwkeurige gespiegelde kopie is van je eigen borst en aan de binnenzijde nagenoeg naadloos aansluit op het litteken.

scan_edited.jpg

Werkwijze

Wij maken voor het aanmeten van de prothese gebruik van een, speciaal ontwikkelde, handscanner. Hierdoor kunnen wij de scan in de winkel maken voor een 3D digitale afdruk.

Omdat iedere vrouw en operatiemethode uniek is worden de borstprothesen dankzij de innovatieve technologie aangepast aan de vorm van de overgebleven borst en/of littekens. De silicone borstprothesen sluiten perfect aan op het lichaam en kunnen worden geleverd in 14 huidskleuren en een optionele tepelkleuring.

Voor uitgebreide informatie verwijzen we jullie door naar de website van EVE Protheses.

https://eveborstprotheses.com/

Vergoeding

De kosten voor een EVE borstprothese bedragen €495,-. In de meeste gevallen wordt de maatwerkprothese vergoed door de zorgverzekeraar.

U kunt in aanmerking komen voor maatwerk als u last heeft van een onregelmatig litteken, oedeemvorming en pijnklachten. Of een slechte aansluiting van uw huidige prothese op de huid.

Als u voor een eerste keer een borstsparende operatie of een gehele amputatie heeft ondergaan, eist de zorgverzekeraar dat u eerst de reguliere borstprothese probeert. Daardoor is het helaas (nog) niet mogelijk om een vergoeding te krijgen voor een eerste voorziening. Echter kunnen wij dit wel aanvragen bij uw zorgverzekeraar als u last heeft van bovengenoemde klachten.

Voel je vrij om ons een keertje te bellen en de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakt borstprothese.

eve foto.jpg
bottom of page