5723x_006_01_15.jpg

Borstprothesen

Het aanmeten van borstprothesen en aangepaste lingerie is ons specialisme. Marieke en Merel hebben beide de opleiding tot mammacare adviseuse succesvol afgerond. U kunt bij ons een afspraak maken voor een (deel) prothese, wij reserveren dan ruim de tijd om met u een borstprothese te kiezen die bij uw lichaam past. Bij uw eerste bezoek is het wel van belang dat u uw verzekeringspas en de medische verklaring/het formulier aanvraag medische hulpmiddelen  mee neemt. Meer informatie hieronder te lezen.

Wij beschikken over een ruime goed af te sluiten paskamer waar u in alle rust uw keuze kan maken. Normaliter beginnen wij met het aanmeten van een prothese beha waarbij we de juiste cup maat kunnen bepalen. Deze beha heeft een hoesje in de cup waardoor de prothese mooi op zijn plek blijft zitten, ook zijn ze hoger in het middenstuk zodat er minder inkijk is. De beha’s hebben geen beugel en zijn comfortabel in het dragen.
Hierna kijken wij met elkaar welke (deel) prothese de mooiste symmetrie geeft. Omdat iedere vrouw anders is, lichaamsbouw en operatiemethoden van elkaar verschillen, bieden wij u borstprothesen van diverse bekende merken: ABC, Amoena en Anita. Ieder merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. 

U heeft keuze uit:
- volledige prothese (ablatio)
- deelprothese (borstsparende operatie en reconstructie)
- zwemprothese


Als de keuze voor de prothese is gemaakt zullen wij deze bij uw zorgverzekering indienen. De prothese zit in het basispakket van alle zorgverzekeraars, echter moet u zelf rekening houden of uw eigen risico verbruikt is. Naast de care lingerie hebben we in ons assortiment badmode waarin de prothese goed op zijn plek blijft zitten. Er is keuze uit tankini’s, badpakken en bikini’s. Tevens hebben wij in de collectie tops en nachtjurkjes waar ook een hoesje in zit.

Wij zijn SEMH gecertificeerd, dit is een onafhankelijke stichting die leveranciers in de gezondheidszorg kwalificeert op basis van erkenningsregelingen. 
 
Bij klachten willen wij graag dat u zich tot ons wendt. Wij zullen er alles aan doen om dit in alle redelijkheid op te lossen. Mocht het zo zijn dat we er onderling niet uitkomen dan verwijzen wij u naar de onderstaande link van het klachtenprotocol van de NVMCZ (Nederlandse Vereniging MammaCare Zorg). www.erisietsmisgegaan.nl 

U kunt altijd bij ons vrijblijvend binnen lopen voor  informatie. Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van een borstprothese, dan kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 010-434 23 99 

logo erisietsmisgegaan.nl.png
Schermafbeelding 2021-08-14 om 15.25.55.png