Lingerie banner

Lingerie

Lingerie voor elke unieke vrouw
Voordat we jullie voor persoonlijke service ontvangen in onze lingerie winkel in Vlaardingen, willen wij jullie een goede impressie geven wat je kan verwachten aan lingerie die wij aanbieden. Bekijk op je gemak Past-elle's lookbook. Elke vrouw heeft een eigen, sterke en unieke persoonlijkheid. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om een breed aanbod aan lingerie en merken te bieden. Voor deze vrouwen willen wij kwalitatief goed passende lingerie aanbieden en daarom werken wij samen met meerdere luxe merken die passen bij ons doel. Of je nou op zoek bent naar het luxe, kanten lingerie setje of naar de juiste, gladde lingerie die perfect past onder die mooie strakke outfit, wij hebben het allemaal!

Luxe lingerie set voor de extra zelfvertrouwen boost
De luxe lingerie merken waar we onder andere mee werken zijn Prima Donna, Marie Jo, Freya, Amoena, Felina, Anita, Rosa Faia, Wacoal, Fantasie, Mey en Elomi. Gebruik Past-elle's lookbook om geïnspireerd te raken en te kijken welke luxe lingerie set je aanspreekt. Let op de mooie details, de materialen, de kleuren en de pasvorm van elk uniek lingerie stuk. En het belangrijkste; hoe wil jij dat luxe lingerie set je laat voelen? Versterkt de lingerie jouw unieke persoonlijkheid? Voel jij je krachtig, sexy en luxe als jij deze lingerie set zal dragen? De kracht van het dragen van de passende lingerie wordt vaak onderschat, maar het geeft juist extra zelfvertrouwen die elke vrouw met trots moet hebben. Er is niemand zoals jij.

Luxe lingerie bij Past-elle
In Past-elle's online lookbook kun je, gedeeltelijk, onze verschillende merken en de luxe lingerie die wij aanbieden zien. In het lookbook zijn de collecties te zien die wij als basiscollectie in onze winkel hebben hangen. Elk seizoen veranderen de kleuren van onze luxe lingerie collecties in modekleuren. In de beschrijving van de betreffende luxe lingerie kun je direct zien welke basiskleuren er beschikbaar zijn in de winkel! Daarnaast zijn er in de beschrijvingen specificaties te lezen per lingerie stuk.

Luxe lingerie kopen bij Past-elle
Om onze passie en onze persoonlijke service te kunnen waarborgen, kun je onze luxe lingerie alleen kopen in de winkel en niet online. Na de impressie van Past-elle's online lookbook, ontvangen we je graag in onze winkel in Vlaardingen om je te adviseren bij de aankoop van comfortabele en luxe lingerie. Tijdens je winkelbezoek helpen we je graag verder met het ontdekken van de wereld van luxe lingerie en vinden we de perfect passende lingerie voor jou. Heb je vragen voor dat je ons komt bezoeken? Neem dan contact met ons op en dan beantwoorden we met liefde je vragen! Ben je op zoek naar meer informatie over onze borstprotheses of de bijpassende lingerie? Kijk dan hier! Tot ziens in onze lingerie winkel.