top of page
Lingerie banner

Lingerie

Lingerie voor elke unieke vrouw
Voordat we jullie voor persoonlijke service ontvangen in onze lingerie winkel in Vlaardingen, willen wij een goede impressie geven wat je kan verwachten aan lingerie die wij aanbieden. Bekijk op je gemak Past-elle's lookbook. Elke vrouw heeft een eigen, sterke en unieke persoonlijkheid. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om een breed aanbod aan lingerie en merken te bieden.  
Wij  werken met meerdere luxe merken die kwalitatief goed passende lingerie aanbieden en passen bij ons doel.
Of je nou op zoek bent naar het luxe, kanten lingerie setje of naar de juiste, gladde lingerie die perfect past onder die mooie strakke outfit, wij hebben het allemaal!

Luxe lingerie  

De luxe lingerie merken waar we onder andere mee werken zijn Prima Donna, Marie Jo, Aubade, Mey, Freya, Wacoal Amoena, Anita, Rosa Faia, Felina, Fantasie en Elomi.

Gebruik Past-elle's lookbook om geïnspireerd te raken. Het luxe gevoel ervaar je in de mooie kwaliteit van de materialen, details in het kant,  de diverse kleuren en dessins en de perfecte pasvorm van elk uniek lingerie stuk.
En het belangrijkste; hoe wil jij dat de luxe lingerie je laat voelen? Versterkt de lingerie jouw unieke persoonlijkheid? Voel jij je krachtig, sexy en comfortabel als jij deze lingerie set zal dragen? De kracht van goed passende lingerie wordt vaak onderschat, maar het geeft juist extra zelfvertrouwen die elke vrouw met trots mag hebben. Er is niemand zoals jij!

Comfort lingerie 
 

Niet iedereen vindt het dragen van een beha met beugel prettig. Daarom hebben wij verschillende soorten comfortabele beha’s in ons assortiment. De comfort series zijn zonder beugels en belijnen en verkrijgbaar in alle maten. Er zijn bralettes met kant, voorgevormde of juist gladde beha's verkrijgbaar en als je wenst beha's met brede schouderbanden en/of rugpand om de nek en schouders te ontlasten.

Ook bieden wij Zero Feel tops en bralettes aan. Deze zijn naadloos en gemaakt van ultrazacht microvezel materiaal waardoor deze aanvoelen als een tweede huid. Kom vooral langs in de winkel om je te laten adviseren en ervaar de comfort series!

Ondergoed 
 

Naast prachtige lingerie setjes bieden wij ook  ondergoed aan van kwalitatieve merken.
o.a. van Mey, ten Cate en Sloggi.

 

Iedere vrouw heeft andere wensen betreft goed zittend ondergoed. Waardoor wij een groot en divers assortiment in de winkel aanbieden.
Je kunt bij ons terecht voor hemdjes, heup of tailleslips, strings, hipsters en brazillian broekjes in diverse modische kleuren of juist basic. Ook heb je keuze in naadloos ondergoed of juist met een mooi kantje.


Daarnaast hebben wij een grote collectie met corrigerend ondergoed en legging's van het merk Spanx. 

Postoperatieve beha's

Na uw borstoperatie wordt u geadviseerd om een goed ondersteunende beha te dragen.

Onze naadloze postoperatieve compressiebeha 'Leyla' van Amoena is voorgewassen en verpakt.
- klaar voor klinisch gebruik - Zo kunt u die direct na de operatie dag en nacht dragen.
De naadloze technologie zorgt voor een nauwkeurige en snelle fitting met gemakkelijke toegang tot de operatieplaats en past zich aan de grootte en vorm van de borst aan.  Ook het materiaal zorgt voor optimaal draagcomfort en vermindering van huidirritaties.

Laat u altijd eerst adviseren door uw arts.

Prothese lingerie
 

Wij hebben voor de prothesedraagsters mooie luxe care-lingerie. Dit houdt in dat de beha's een hoesje hebben in de cups waar de borstprothese of shaper in gedragen kan worden. De beha's hebben een hoger middenstuk waardoor er minder inkijk is. 
Ook zijn de meeste beha's zonder beugel en zijn daardoor zacht en comfortabel in het dragen. Wij bieden per seizoen leuke prints en kleuren in de collectie aan. 

Daarnaast hebben wij ook fijne spaghetti tops waar u ook de prothese in kunt dragen als u liever een dagje geen beha aan wilt. 

Uiteraard kunt u ook voor care-zwemkleding bij ons terecht.

bottom of page