top of page

Onze services

Op maat gemaakte afspraken onder specialistische begeleiding speciaal voor jou. Bekijk hieronder wat wij aanbieden bij Past-elle!

Geef je beha een tweede kans!

Het kan gebeuren dat je beha niet meer past om welke reden dan ook. En is deze nog zo goed dat het een tweede kans verdient? Lever dan je oude beha bij ons in en wij zorgen ervoor dat deze terecht komt bij goede doelen.

Een van de goede doelen is Stichting up gevestigd in Vlaardingen. Een stichting die zich inzet voor gezinnen die vanwege bureaucratie en regelgeving tussen wal en schip belanden en/of nergens anders terecht kunnen voor hulp.

Bekijk hier de website van Stichting up!

Inzamelpunt borstprotheses en prothese beha's

Ook zijn wij inzamelpunt voor gedragen borstprotheses en prothese beha  voor stichting Prótesis de Mama.  Zij zetten zich in voor vrouwen met borstkanker in Cuba. Dit doen zij in samenwerking met de Cubaanse projectgroep Alas por la Vida. Door het in Nederland inzamelen van prothesen en aanverwante materialen proberen wij zoveel mogelijk hulp te bieden aan vrouwen in Cuba na een mastectomie.

Bekijk hier de website van Prótesis de Mama!

Services tweede kans

Prothese check

Wil je weten of jouw borstprothese nog de juiste symmetrie geeft, maak dan een afspraak met één van onze mammacare adviseuses of kom vrijblijvend binnen. Wij zullen gelijk kijken of je al weer in aanmerking komt voor een nieuwe prothese via de zorgverzekering.

Services prothese check

Personal shopping avond

Droom je over een Past-elle lingerie voor alleen jou en jouw vriendinnen? En wil je een keer rustig shoppen buiten openingstijden, meldt je dan nu aan voor onze personal shopping avond. Tijdens deze avond zullen onze stylisten klaarstaan met hapjes, drankjes en natuurlijk persoonlijk advies. Minimaal vijf personen per personal shopping avond.

PD_Deauville_K-cup_AI0A1074.jpg
bottom of page