Onze services

Op maat gemaakte afspraken onder specialistische begeleiding speciaal voor u.
Alleen bij Past-elle Lingerie.

Eerste aanmeting borstprothese

Bij Past-elle Lingerie weten we hoe lastig het is om na een borstoperatie weer een goede bh te vinden die geschikt is voor de borstprothese. Zowel Marieke als Merel hebben beide de opleiding tot mammacare adviseuse gevolgd en kunnen u dan ook met specialistisch en gericht advies helpen bij deze eerste stap. In deze, speciaal voor u, gereserveerde tijd zal er met u gekeken worden naar een (deel) prothese die bij u past.

5381X_1596_047__056_edited.jpg

Prothese check

Wilt u weten of uw borstprothese nog de juiste symmetrie geeft, maak dan een afspraak met één van onze mammacare adviseuses of kom vrijblijvend binnen. Wij zullen gelijk met u kijken of u al weer in aanmerking komt voor een nieuwe prothese via de zorgverzekering.

amoena-breast-forms.png

Personal shopping avond

Droomt u voor een Past-elle lingerie voor alleen u en uw vriendinnen? En wilt u een keer rustig shoppen buiten openingstijden, meldt u dan nu aan voor onze personal shopping avond. Tijdens deze avond zullen onze stylisten klaarstaan met hapjes, drankjes en natuurlijk persoonlijk advies. Minimaal vijf personen per personal shopping avond.

Underwear on Bed