top of page
Badmode past-elle

Badmode

Naast onze uitgebreide lingerie collectie, is er bij ons ook het gehele jaar door badmode te verkrijgen. De collectie is het grootst rond het voorjaarsseizoen, zodat je voor je vakantie bij ons terecht kan voor passende, comfortabele badmode. Maar omdat vakanties niet gebonden zijn aan een seizoen, hebben wij ervoor gekozen om het gehele jaar door badmode aan te bieden. Let op: In de winter kan de bad-collectie niet altijd zichtbaar in de winkel hangen, vraag ons gerust naar! 

Je kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote cup- en omvangsmaten. Ook bieden wij in ons assortiment badmode aan waarin borstprotheses goed op zijn plek blijft zitten. Er is keuze uit tankini’s, badpakken en bikini’s! Om de strandoutfit helemaal compleet te maken, hebben wij een ruime keus in bijpassende accessoires zoals tunieken, pareo’s, en rokken.  
 
Graag ontvangen we je in onze winkel in Vlaardingen om je te adviseren bij de aankoop van de juiste, comfortabele badmode. Heb je vragen voor je bezoek? Neem dan contact met ons op!

bottom of page